Betaling via iDeal
iDEAL werkt direct samen met 9 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot. Nadat de consument iDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid.

Betaling via bankoverschrijving
Bij vooruitbetaling via bankoverschrijving kies je er voor om het totaalbedrag van jouw bestelling zelfstandig over te maken naar het rekeningnummer NL 73 KNAB 0255 5161 85 van Tof prints. Vergeet niet jouw ordernummer te vermelden.

Bestelling afhalen in Barendrecht 
Maak een afspraak om jouw bestelling af te halen op ons afhaaladres in Barendrecht. De bestelling kan contant betaald worden, of vooraf worden overgemaakt naar ons rekeningnummer.

Verzenden
Onze handgemaakte/gepersonaliseerde producten hebben een levertijd van ongeveer 4 werkdagen (tenzij anders aangegeven op de website). Heb je een bestelling met spoed nodig? Neem dan even contact met ons op! We kunnen dan kijken wat we voor je kunnen betekenen :) Wij proberen de bestellingen altijd zo snel mogelijk te verzenden. De verzending geschiedt met PostNL. Mocht een artikel niet op voorraad zijn of een langere levertijd hebben, dan wordt hierover contact met je opgenomen. 

Verzendkosten Nederland

  • brievenbuspost met Track & Trace code € 3,95
  • pakketpost met Track & Trace code  € 6,95
  • gratis verzending boven de  € 75,00

Verzendkosten België

  • Pakket met Track & Trace code € 8,75

Pre-orders
Bij het plaatsen van een bestelling met een pre-order wordt alles in één keer verzonden. Mocht je bepaalde producten eerder willen ontvangen, let er dan op dat je deze apart bestelt i.v.m. de verzendkosten.

Retourneren
Gepersonaliseerde items kunnen niet geretrourneerd worden. Heb je niet-gepersonaliseerde producten en zijn deze toch niet helemaal naar je zin? Retourneren is geen probleem. Binnen 7 dagen na levering kun je je artikelen zonder opgaaf van reden retourneren.

Zo ga je te werk:
– Stuur een email met jouw retourverzoek en ordernummer naar info@tofprints.nl
– Verpak de ongeopende artikelen dusdanig dat beschadiging bij terugsturen wordt vermeden.
Zodra wij de artikelen in goede staat hebben ontvangen, crediteren wij het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen. Let op, de kosten voor retourzendingen zijn volledig voor rekening van de koper.

Je kunt je artikelen retourneren naar onderstaand adres:
Tof prints
Kraaijeveldleede 21
2991 WT Barendrecht
Nederland

 

© 2016 - 2021 Tof prints ♥ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel